T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / KESTEL - Toplu Konutlar Ortaokulu

ETWİNNİNG CEBİRSEL YOLCULUK PROJESİ

Okulumuz öğretmenlerinden Muzaffer KAHRAMAN ve Mustafa EREN ortaklığında Bursa, İstanbul ve İzmir'den öğretmenlerin katılımıyla "eTwinning Cebirsel Yolculuk" projesi başlatılmıştır.

 

Proje hakkında

Matematik öğrencilerin ön yargıyla yaklaştığı derslerde başı çekmektedir. Bir de işin içine harfler girince ilgisi olan öğrenci de korkuya kapılıp yapamayacağı endişesi ile matematik ile arasına mesafe koymaktadır. Amacımız öğrencilerimize matematikteki harfleri sevdirmek, eğlenceli etkinlikler ile bunları pekiştirmektir. Cebirsel ifadeleri kolay öğrenmek için günlük hayatla ilişkilendirip Web2.0 araçlarıyla bu etkinlikleri zenginleştireceğiz.
Algebraic Journey
Mathematics leads the classes in which students approach wiht prejudgments. And when letters are involved, the students who are interested also distances themself from mathematics, worrying whether they will succeed or not. Our aim is to make our students love letters in mathematics, strengthening learning through enjoyable activities. In order to learn the achievements about algebraic expressions easily, we will associate them with daily life and enrich these activities with web2.0 tools.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.12.2021 - Güncelleme: 25.01.2023 09:38 - Görüntülenme: 289
  Beğen | 0  kişi beğendi