BURSA / KESTEL - Toplu Konutlar Ortaokulu

Kas

Öğretmenler günü okulumuz bahçesinde öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklerle kutlandı. Bu yıl Hafta sonuna denk gelen öğretmenler günü için 26 Kasım Pazartesi günü okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla güzel bir kutlama töreni düzenlendi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Ortaokul ve liselerde 10-14 yaş grubu erkek öğrencilerin yüzde 20,2´sinin fazla kilolu, yüzde 13´ünün şişman, kız öğrencilerin yüzde 19´unun fazla kilolu, yüzde 7,8´inin de şişman olduğu tespit edildi.

Ekm

Okulumuz Meclis Başkanlığı seçimi 24/10/2018 Çarşamba günü tüm öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Altı adayın katıldığı seçim oldukça çekişmeli geçti. Yapılan oylama sonucunda Gürkan BAYRAKTAR isimli öğrencimiz 181 oy alarak yeni okul başkanı oldu.

Ekm

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk´un "2023 Eğitim Vizyonu" tanıtımıyla ilgili ayrıntılara ulaşmak için tıklayınız.