Toplu Konutlar Ortaokulu
Yenimahalle Osmangazi Cad.No1 Kestel/BURSA

VİZYON

Toplu Konutlar İlköğretim Okulu olarak Vizyonumuz: Öğrencilerine; öğrenme için her türlü fırsatın verildiği, Her türlü teknolojik gelişmeyi takip eden sürekli yenileşen ve gelişen, İlköğretimde örnek olarak gösterilen, sportif ve kültürel alanda başarılı bir kurum olarak bilinmek, Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak, Öğrenmeyi öğrenmiş ve amaç edinmiş, Topluma katıldığında; topluma yön veren, örnek olan bireyler yetiştiren bir kültür merkezi olmak

MİSYON

Toplu Konutlar İlköğretim Okulu Çalışanları olarak; ■Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ■Çevresi ile etkili iletişim kurabilen, ■Yaşam boyu öğrenmeyi davranış şekline dönüştürmüş, ■Kendi kendisini yönetebilen, ■Mantıklı düşünen yaratıcı düşünceye sahip, ■Olanlarla yetinmeyen ve daha iyisini arayan, ■Sorgulayıcı, ■Duygusal olarak dengeli, ■Kendisine ve başkalarına değer veren, ■Okulunu ve öğrenmeyi önemseyen, ■Moral ve ahlaki değerlere sahip, ■Yaşamını düzen içinde geçirmek için çaba harcayan, ■Ailesine, kültürüne, çevresine duyarlı BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.

BAŞARILAR

2011-2012 Eğitim Öğretim yılında yıldız kızlar voleybol turnuvasında Bursa ikinciliği.

08:50-12:00 (12:00-12:40 Öğle Molası) 12:40-15:00

Okulumuz Kestel ilçe merkezindedir.