BURSA / KESTEL - Toplu Konutlar Ortaokulu

Nis

Okulumuz Öğretmenlerinden Sevgi Sönmez ve Tuğba Ergün ortaklığında Bursa, Balıkesir, Trabzon , İtalya ve Portekiz 'den öğretmenlerimizin katılımıyla  "e TwinningTwinTV" projesi başlatılmıştır.

Projedeki amaç öğrencilerin bir televizyon kanalında yapılan yayın akışı, yayın etiğini ve hazırlıkları hakkında ön çalışmaların neler olduğunu hakkında fikir sahibi olmalarını ve eğlenceli bir yayın deneyimi yaşatmaktır.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Muzaffer Kahraman ve Mustafa Eren ortaklığında Türkiye, Polonya, Fransa, Litvanya ve Yunanistan'dan öğretmenlerin  katılımıyla eTwinning Let's Taste The World projesi başlatılmıştır.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Muzaffer KAHRAMAN ve Mustafa EREN ortaklığında Bursa, İstanbul ve İzmir'den öğretmenlerin katılımıyla "eTwinning Cebirsel Yolculuk" projesi başlatılmıştır.